siesta.

imorgon drar jag. siesta here I come! det ska bli så skojjigt så. hälften av gänget är redan där & jag & angelica kommer imorrn. kanske ses vi där?

image128
min lärare tyckte jag såg ut som en filmstjärna i rätt läppstift till mitt röda hår. det tyckte jag var rätt sött sagt. vill nog ändå har ett läppstift som går mer mot orange än rosa, som detta gör. oh ja, jag vet . jag ser efterbliven ut.

dagens låt: nena med  99 red luftballons

pusshej, leverpastej.


morsdag.

jag är som sagt, ungefär alltid, pank. så till mor min på denna dag fick det bli en egenplockad, väldoftande bukett med syren & liljekonvalj.

image126


vi var en sväng hos min mormor där även min ettåriga kusin var. där gick vi & klappade hästarna. det var så längesen jag gjorde det, jag tyckte verkligen det var roligt & hästarna var så fina, orubbara & trygga.

hjärtat gör mig blind.

resan till malmö blev superduperbra. dock hittade jag mest på humana i helsingborg, där alltid kostade 10 kronor på grund av rean. det blev en kjol, en klänning & en blus till det sammanlagda priset 30 kronor. sen så fann jag ett par finfina tygskor på monki.

image123
ett nystädat rum & jag i en kjol från humana i helsingborg och min små älsklingar som jag skrev om förra helgen från ellos.

image124
my honeys i närbild. ja, jag är överböjlig om det är nån som reagerar på hur jag böjer min fot eller nåt.

förresten jag fick fler överraskningar på in dåliga torsdag. söta angelica hade köpt ett par urfina shorts. tack,tack,tack.

om ni inte har lyssnat på den än så tycker jag att ni ska se till att lyssna på markus krunegård med jag är en vampyr.

andas.

detta är en sån dag. en sån dag ni vet, som bara blir hemskare & hemskare. när man är förföljd av ett grått moln trots en alldeles ljusblå himmel & hela kroppen gör ont & känns tung. det var ett hål i min blus, en diskussion med en vän, ett ig på tyskaprovet, en missad läkartid & en recension på engelska jag måste skriva klart. det söta med dagen är att min systeryster emma gav mig en söt kjol hon var missnöjd med men som jag tyckte var jättesöt. snart är det i alla fall imorgon, och då ska jag till malmö. då ska jag tröstshoppa en massa, massa.

5 years time

här kommer en låt som jag är lite kär i just nu.

helgen.

i helgen var jag ute i skogen. ute i skogen med några kompisar. skogen var alldeles jättegrön & kullig, vi hade en å alldeles  närheten. underbart, tack för en underbar helg allihop!
image121

hjärtan.

hej igen . jsg springer runder & dammsugar i klackskor, ska lära mig gå som om jag alltid gått i klackskor. det är nämligen så att jag fått nya älsklingar på skohyllan. mina första egna klackskor. kanske kommer det en bild senare.
.
image118
jepp. jag bor i en källare & en buske av okänd art växer utanför mitt fönster.

image119
kommer inte ihåg om de heter fänrikshjärtan eller löjtnatshjärtan. det är hjärtan i alla fall.

image120
jag älskar blå himlar.

dagens låt: jako hellman med tåg.

sommarklänningar.



dagens låt: lars winnerbäck med solen i ögonen

(klänningarna är från topshop allihop)


den tolfte maj

sommarregn,sommarregn,sommaregn i maj. & jag vill sova bort några dagar.

grattis!

grattis angelica. grattis, grattis, grattis. ett år äldre men knappast klokare.

image111

du ska veta att jag bryr mig även om jag verkar sur & irriterad ibland.


fröken fräken

nu har fräknarna kommit. ett sommartecken, tycker jag. jag börjar tycka om dem små rackarna dem kommer ju alltid under årets bästa tid .
image110
o ja, jag vet om att jag inte har så mycket mascara på en ögat. men jag bråkae med linsen under samhällslektionen. det gjorde ont & krävde många tårar, vilket resulterade till att mascaran rann av. linsen vann förresten i hela skoldagen hade jag delad syn, blind på ena ögat & prefket syn på andra ögat. sånt är skojjigt att testa på.

sjätte maj

detta är en liten sammanfattning av veckan som gått:

image102
förberedning inför james bondfest,

image103
blondies

image104
lilla jag på busshållplatsen wallisgatan i helsingborg

image105
lägereld

image106
hajk

image107
kväll

image109
vår


efter helgen

så. nu var ett valborspartaj med bondtema & ett vårläger med medeltidstema över & slut. än har jag inte riktigt vilat upp míg, men snart är jag nog gamla vanliga jag. jag luktar i alla fall inte lägereldsrök längre & är inte smutsig upp till knävecken.


RSS 2.0