back in school.

ibland tycker jag väldigt mycket om vår skola. denna veckan är ett exempel på det. många skämt, kladdkaka, flams, flum.... & lite plugg.


fikapaus


inte hans & greta. hans & ida.


klara alias mupp.


min sumobrottarepose

hejdå caroline.

nu är caroline förmodligen i frankrike. eller i alla fall på väg dit. i lördags hade hon en underbar avslutningsfest. trevlig på alla vis, god mat, trevliga människor.... lite sorgligt var det med, hon ska ju var borta i ett helt år. men tiden går snabbt.


caroline.


scoutfröknar. röd halsduk & basker kvällen till ära.


jag & siri. min arm ser gigantisk ut vilket den faktiskt inte är.

victors kompis som kom när han gick .

folket. med en massa baskrar.

hejdå caroline.  ses snart igen .

hejhej.

hej. tiden har inte funnits för att skriva här. jag har sprungit runt på malmöfestivalen, börjat skolan & varit på carolines avskedsfest. jag vet inte var min energi kommer ifrån just nu, borde egentligen vara död eftersom jag måste ha mina åtta timmar per natt .

tisdag.

gårdagen var en otursdag. det började med att jag glömde byta min sovshorts (en randig historia i frotte) till vanliga trosor under min klänning. detta såg alltså förmodligen ut som om jag gick runder i blöja. därefter försökte jag hitta till onoff i hässleholm. tro aldrig du hittar till ett ställe bara för att du gjorde det för tre år sen. jag gick så klart vilse & jag tror att jag gick åtminstone en mil runt i hässleholm. när jag väl kom fram till onoff hade dem inte nån ipod till mig. ipoderna på onoff verkar vara slut i hela landet o ingen verkar veta när dem får in nya. på vägen hem missade jag tåget med fem minuter & fick alltså vänta en timme på nästa tåg. sovshortsen var inte sköna att gå en mil i kan jag säga. dem kliade & var brutalt varma. stackars mig. fast idag är det malmöfestivalen med caroline. det ska bli skojsigt.

please dont talk to me i fall in love so easily.

en ny väska inköpt igår

mörkblå med rosett. min nya skolväska.

nu ska jag titta på billy bathgate.

before i fall to pieces.


sen sommarkväll med smutsiga ballerina.

idag lyssnar jag på:
bob hund med allt på ett kort
markus krunegård med ibland gör man fel ibland gör man rätt
bright eyes med lover i dont have to love
razorlight med fall to pieces


ps. mp3en gick på garantin!

fan.

ett stort rött kryss täcker hela skärmen på min ipod. den funkar överhuvudtaget inte. vad fan har hänt med den ? tre dagar & redan har den slutat fungerat . den har legat nästan hela tiden på min säng.  kan nån säga med vad som hänt? & varför alltid jag som råkar ut för sånt här ? hoppas, hoppas att garantin tar detta. annars... annars har jag lagt 2300 kronor på en sak som jag fick utnyttja i tre dagar. då kunde jag lika gärnat lånat någon annans. jag vill slå någon. är du frivillig?

byhåla.

nu ska jag snart med småsyskonen på perstorpskarnevalen. jag fattar inte hur denna karnival går runt. den tar 150 kr i inträde varje kväll & är dessutom samtidigt som malmöfestivalen. men det är inte mycket man förstår i perstor & inbitna perstorpare gör alltid som dem alltid gjort.  jag tror det är likadant i de flesta små byhålor. det är första gången på två, tre år jag är där nere överhuvudtaget.


denna bilden tyckte jag var så himla fin. det är fröken bäckström som gjort den & jag har snott den från hennes blogg.

musikspelare .

jag har införskaffat en sån här nu.

(men jag får erkänna att bilden inte är på just min, min innehåller inte nelly furtado). det är så underbart. bara fylla på & fylla på med musik, det känns som det aldrig tar slut.

dessutom har jag återupptäckt en snubbe jag lyssnade mycket på för ett år sen, bright eyes.

tell me this night is over.

detta är för dig som varit så arg att du hoppat så hårt i marken att du blivit förvånad att det inte blev något hål,
för dig som varit så arg att du slagit handen hårt i en tegelvägg,
för dig som har så ont att det inte gör ondare att skära i dig själv,
för dig som upptäckt hur mycket man behöver gråta för att tårarna ska ta slut,
för dig som undrar om tårar egentligen kan ta slut,
för dig som sjukanmäler dig & sjukanmäler dig och undrar när orken att gå till skolan ska komma,
för dig som vandrar planlöst omkring i timmar för att du inte har något annat att göra.
för dig som inte kan äta för att inget smakar,
för dig vars enda tröst är maten,
för dig som har börjat tror på glåporden dem kastar efter dig,
för dig som trots allt inte har gett upp.


det finns en dag när ni själva kan säga This night is over.

9 augusti

lördag. denna dagen består mest av att lyssna på musik, slötitta på tv, kolla på tradera & sova mellan varven . tycks som om jag aldrig återhämtar mig efter jobbet & emmaboda. här är i alla fall några av mina secondhandfynd dem senaste dagarna.


 

fall inte i för allt i världen.

hej hemskt mycket hej. jag är lite sliten & trött idag. igår lekte jag med caroline däremot . vi var och secondhandshoppa & sen gjorde vi afro av hennes hår. det blev rätt sött. kläderna jag fann får ni antagligen se imorrn, idag har jag knappt ork att resa mig från sängen, men märkligt nog somnar jag inte. den här budade jag hem i går på tradera i alla fall. jag älskar såna rosenmönster.

emmabodafestivalen.

det känns tomt att lämna festivalen. jag trodde det skulle bli skönt att komma hem & duscha & äta. det var det visserligen, men sedan ville jag bara tillbaka igen . men ett år, sen är det festivaldags igen .


på väg dit .

våra hallondrinkar. hyfsat gott faktiskt.

angelica kan balansera ett sugrör på näsan, minsann.

stereototal.

folk. kommer inte ihåg vilket band & kan inte se det på bilden .

angelicas kamera var från stenåldern, min mobilkamera är inte den bästa. mobilen dog dessutom. så det blev inte särskilt många & inte särskilt bra bilder.

RSS 2.0