Snö

detta har varit en skön dag som började med en lång sovmorgon och ett pass badminton, fortsatte med en runda på stan med caroline & sedan ett besök i en secondhandaffär med angelica. nån vacker dag, till exempel imorgon får ni se mina fynd.

jag fick reda på bandsläppet för emmaboda igår. stereo total var en glad överraskning! det är dessutom bara en vecka kvar till nästa bandsläpp ser redan fram emot det. jag är dock lite rädd för vad priset kommer sluta på. det höjs hela tiden och inte ens arrangörerna verkar veta vad det kommer sluta på. måste trots allt vänta lite med att köpa biljett har det rätt knalt i ekonomin just nu.

caroline har blivit intagen för intervju för ett år som utbytesstudent. hoppas för hennes skull att hon blir antagen, men det kommer bli tomt utan henne skolan. ibland kan hon vara så irriterande men hon är riktigt bra att prata med.

gårdagens bild av mina vägra-vinter-skor (idag svaschade jag runt i joggingbralls) köpta på din sko för femti spänn, ett riktigt fynd!
328719-7

dagens låt:Stereo Total med I love you Ono

det snöade precis. har ett hata-älskaförhållande till snö. det är fint, men det är blöt & kallt. dessutom blir det svårare för mig att låtsats att det är vår.

jag vet hur man väntar

det är inte roligt att heta mimmi idag. bara tråkigt & irriterande, ungefär som om nån idiot bestämt att just jag ska bli förföljd av ett litet grått åskmoln. vi gjorde en helt värdelös laboration på biologin idag, pappersfåglar som förökade sig. jag försökte förklara för min lärare att fåglarna varken hade ägg eller spermier så det blev inga fågelbebisar men han ville inte lyssna på mej.

det enda lite spännande som hänt idag är att jag fått bettskena. jag ser ut som en tönt med den & allt men jag tycker det är precis så spännande som när man är liten & får bananlack på tänderna. jag erkänner något fjantigt.

imorgon kommer ialla fall andra bandsläppet till emmabodafestivalen. det är något spännande,

dagens låt: Dolly Parton med Here you comes again

välkomna hem

idag kom två lockiga, blonda varelser hem. två änglabarn som är mina åttaåriga systrar. okej, de är inte alltid änglar men just när de kommer hem käns de alltid så. när de springer runt med i handen  & ska visa allt & prata om allt & kramas & pussas.  jag vet att dem har svårt nu, jag har suttit i samma sits. så jag vill bara säga att  mina systrar är underbara. de andra två är förstås även medräknade.


dagens låt: the oppisite of halleluja med jens lekman (tack angelica för låten)

prinssesan på ärten...

är definitivt inte jag. något osmidigare, klumpigare och odiskretare får man leta efter. men ibland behöver man känna sig som en prinsessa även jag. den kjolen får mig att känns mig som en prinsessa.


image6


jag gav dessutom min biologilärare ett gott skratt. efter en lång undran om varför alla andra skriver så mycket och så länge ("är det jag som är trög eller dem?") lämnar jag in mitt prov. och blir tillbakaropad illa snabbt. jag hade visst glömt bort baksidan av mitt prov och hade alltså hälften av uppgifterna kvar så det var bara att sätta sig ner och fortsätta. min ironiska biologilärare pelle tyckte det var rätt roligt, men så ser han också ironi och humor i det mesta.

dagens låt

dagens låt: kristian anttila med Ingenting,ingenting,ingenting

söndag

söndag idag. jag hatade söndagar förr, en dag när det inte fanns någonting att göra. nu älskar jag söndagar, få ta det lugnt utan några krav.

dessutom har vädret gjort mig lycklig dag. blå himmel & sol, och om man känner efter riktigt noga en svag doft av vår i luften.





image5

min frukost; pannkakor, banan och chokladsås. MUMS! (tips på enkel chokladsås matlagningsgrädde & oboypulver, inte särskilt nyttigt jag vet, men bra i nödfall)

senare

än är dagen inte slut. jag värjer mot kylan och stormen utanför med ett choklad med apelsinkrokant och tittar på High fidelty nerbäddad i min säng. ibland som just idag är sånt såååå skönt.

dagens låt: lars winnerbäck: nån annan

Enda gången jag ser klart är när jag blundar och du kysser mig.

nu har jag gjort alla andra människor i vår tid; skaffat blogg. men man vill ju sysselsätta sig med något.

dagarna flyter i en kall, gråmulen, trögflytande ström som rinner genom hålen  i mina tunna skor.  går upp ,går till skolan, sover, sover, sover.  Jag lever på drömmar om sommar & vår.

Länkar som ger mig hopp:
http://www.emmabodafestivalen.se/
http://www.markan.se/siesta/

VÅGA VÄGRA VINTER!


RSS 2.0