En blå vårdag

grattis till ida, som fyllde arton igår & har blivit en stor flicka nu. ringde henne igår kväll & sjöng för henne, fick kommentaren "hur onykter är du?". ska saningen fram så var jhelt nykter men kände för att göra nåt lite roligare än skicka ett tråkigt sms. ida lilla du får din present senare, kanske på den där myskvällen du pratade om.

själv var man på utflykt i Förslöv, tjejkväll med nästan alla tjejer i tvåan på mitt lilla gymnasium i helsingborg. jag måste säga, & jag hoppas att ni tjejer som var där läser det här, det var en underbart mysig kväll & ibland tycker jag att vi har sån härlig gemenskap. många hemligheter kom fram, men jag har tystnadsplikt, haha. sen fick jag även se den beryktade filmen dagboken, som jag velat så se så länge. den var fin tyckte jag. isabell bjöd oss på en underbar frukost dagen därpå med olika sorters skinka & grönsaker & te & andra saker.

 jag ringde kundtjänst för mitt bredband idag, eftersom det trådlösa nätet inte funkade. tydligen skulle jag bara trycka på en knapp. tack & lov skrattade inte teknikgubben som hjälpte mig åt mig.

här är några av mina secondhand fynd. tre sjalar (en mörkblå med rosa rosenknoppar, en med löv i olika bruna nyanser samt en medett paisleymönster i orange, lilla, rött & grönt) som kostade tio kronor styck.
image8


dagens låt: highschool stalker med hello saferide


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

grtatis till henne:D

2008-02-02 @ 16:18:08
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: Patricia Klinteberg

Ha en trevlig lördag! =)

2008-02-02 @ 16:28:24
URL: http://klintens.blogg.se
Postat av: mimmi

nämen tackar =D

2008-02-02 @ 19:00:15
URL: http://www.frostatglas.blogg.se
Postat av: amanda

det var mycket trevligt mimmi ;D

2008-02-04 @ 18:22:35
URL: http://amandasliv.blogg.se
Postat av: Meela

Jag vill oxå hitta bra secondhand fynd, men gör inte det :(. Riktig fina sjalar.

2008-02-05 @ 21:26:09
URL: http://mysnys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0