take a chance on me .

Dessa skorna är verkligen helt underbart fina.De är från Bronx och kostar 799 kronor, ifall det var någon som undrade.

happy christmas.

GOD JUL, förresten!
det har varit så himla mycket annat, så jag har nästan glömt bort att det varit jul. men julafton var fin & lite julstämning kom då.

en grådag.

idag är en lite jobbig dag.  en sådan dag då allt är jobbigt, svårt eller onödigt. när man är irriterad på alla . jag vaknade sådan & hoppas bara det går över.

jag har i alla fall börjat bli lite kreativ.  jag har virkat ett par vantar.  jag har tyvärr ingen möjlighet just nu att ta ett foto av de små skapelserna. det kliar i fingrarna funderar på att göra kollage, bygga ett dockhus eller någonting nu.

när ett regn tar sig ner på insidan av kragen.

En låt som tröstat mig många gånger & kommer göra många gånger till. Hoppas den kan ge någon annan lite hopp.

arton år & en månad

För tre veckor sen hade jag min artonårsfest, en vecka efter att jag blev arton. Det blev en riktigt trevlig kväll, med allsång & härliga hits från nittiotalet. Jag hade på mig en riktigt ful klänning som jag hade nyår 00/01, inte riktigt på nittiotalet men jag har alltid varit lite efter min tid. Emma, syster min, var dock bäst i magtröja & mittbena.


torris i drinkarna gav rökig effekt.


emma lyckades bäst med sin utklädnad, enligt mig


figge drog igång allsång med en peruk på huvudet.
jag & mamma & den fulaste klänningen & minen på länge.

himlen var gjord av sten.

Okej , nu ska jag locka fram lite kreativitet &aktivitet här igen. Gårdagen var firande för martina, som fyller arton år idag, grattis. det skulle var en överraskningsfest, men på något sätt så fick martina reda på det i alla fall. Det var mycket trevligt.
idag är det traaaadigt. det kryper i hela kroppen, raslöshet kallas det va?  Jag vill vara social, röra på mig, ha roligt... men sitter ensam framför en dator med en mage som svullnat av en massa mat. Är det någon som sitter därute & tänker "den där mimmi verkar var en trevlig prick och att spela lite luffarschack med henne vore riktigt skojjigt" så borde denna människa höra av sig fortast möjligt.

I övrigt, ha en fin lucia & hoppas ni inte är allt för bakis idag.

RSS 2.0