it's your birthday tomorrow, but I'm not suppose to know.

bevis på att jag faktiskt har skjutit lerduvor. jag tror  i och för sig bara att jag sköt sidådär fem skott men ändå.

där ute i skogen ute i ingenstans någonstans utanför perstorp hittade vi en söt ödestuga, med tidningar som isolering, halmmadrass & ett stort järnrör som skorsten. det vr bra & skyla där när regnet öste ner. & förresten så sköt jag på lerduvor som skjöts i väg med , men jag tror jag kanske träffa en om ens en gång det.

söndag.

allt håller på att brista. jag bygger upp frustration, irritation. allt känns osannolikt & jag kan inte förstå hur dem tänker . jag kan inte förstå hur man kan leva utan att se, utan att bry sig. speciellt inte när man har sån tur som dem har. jag vill slå, men jag är för stor för det nu. jag vill skrika & gråta. förstår ni inte vad ni gör? & speciellt du som låser dörren, smyger med allt & är full av lögner. varför, varför inte bara sluta nu ? vad får du ut av det  ? jag kan verkligen inte förstå.

rock and roll musik.

en av de snyggaste killarna i världshistorien, stuart sutcliffe. han levde tyvärr långt innan min tid. var medlem i beatles början men hoppade av för att han hellre ville satsa på sitt måleri. det finns många myter kring honom, bland annat att han & john lennon skulle haft ett förhållande & att john lennon orsakade den hjärnblödning stuart dog av genom att  han skulle ha sparkat honom i huvudet. stuart dog i tidiga år.let them talk.

det har faktiskt ändå hänt lite  i mitt liv den senaste tiden. exempelvis fest i eket. så jag tänkte att jag kunde visa några av de väldigt försendade bilderna.

jag kan balansera på en pilatesboll, wihi!


efter lite alkohol i blodomloppet så kommer min vackra sångröst fram samt mina pekfingrar.

let it be.

nyklippt. skönt. en massa slitna testar borta, inga tovor, mjukt. lite kortare bara, tur att mitt hår växer som ogräs.


                                                                 jag vill, vill ha dessa skorna. på hm för 300 kr.

förresten, det är ingen som vill bjuda mig & min kära vän nina på fest i helgen? vi ser hyfsat bra ut & har ingen smittsam sjukdom, spyr sällan på fyllan & har inga sociala problem. vi har hög underhållningsfaktor !

bärga vad du kan av det här vraket.

tack till mando diao, idde schultz, beatles, ebba grön & jakob hellman. ni fick mig att överleva högstadiet.

fredag imorgon tack och lov men jag har ingen aning om  vad jag ska roa mig med. kanske leta upp min gamla oljefärg & blaska på några vävar. det är bara att hoppas att färgen inte torkat in. sen är det ju alltid bra att städa rummet (hur katten kan min säng se ut som en björn rullat sig i den varje morgon?). eller så bara parkera jag i sängen & lever på choklad.  titta in på monki, så många otroligt fina saker dem har där. får nog ta en sväng dit snart. till exempel klänningarna med en stor rosett vid halsen, de svarta pumpsen, spetströjan... funderar även på att skaffa chinos, det behövs ju ett par byxor så här på höstkanten men min kropp kan inte gå runder i jeans. jag får nickelallergi av jeansknappen, linningen skaver mot höftbenen, de kasar ner över min rumpa... det är synd för inget är snyggare än ett par ljusblå, tajta jeans & en stor ljus t-shirt.

nej nu ropar duschen.

5 september

återigen jag är inte död. men ja. jag vet inte. lusten att skriva här har flugit sin kos. dessutom har sladden jag behöver för ligga in bilder gjort detsamma. och för det sista så är jag lite småsjuk och trött till max. det har inte hänt nåt sådär särskilt att skriva om. kämpar mig fram i skolan. sover. äter ibland. ja. återkommer.

RSS 2.0